Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Αλλη κορνίζα από κουτί με σοκολατάκια

Πριν 6-7 χρονάκια ,όταν ήμουν φοιτήτρια, μου είχε δωσει ο αδερφός μου ένα κουτί από σοκολατάκια,νομίζω μάλιστα από κάποια χώρα βαλκανική.Το καπάκι του ήταν από ύφασμα και είχε ένα κέντημα στο κέντρο ,που νομίζω πως το πέταξα...Τι χαζομάρα έκανα...
Το είχα λοιπόν στο σκουπιδαριό μου -έτσι ονομάζω τον όγκο με διάφορα πράγματα που έχω και τον σεργιανάω από Θεσ/κη μέχρι την Κρήτη...- και πέρσι όταν έφτιαξα τις κορνίζες τις προηγούμενες που ανάρτησα,είπα να κάνω κάτι και με αυτό το κουτί.
Εβγαλα το εσωτερικό χαρτόνι με ένα χαρτοκόπτη και το ύφασμα το κόλλησα από πίσω,όπως φαίνεται στη φωτό.Ξέρω,ξέρω δε φαίνεται πολύ ωραίο από πίσω ,αλλά δε με πειράζει πολύ.
Επειτα κόλλησα μία τρέσσα με λουλούδια ,που υπήρχε ξέμπαρκη στο σκουπιδαριό μου...
Εκανα βέβαια μία χαζομαρίτσα και έκοψα το κέντρο και στη βάση του κουτιού ,αν και δε χρειαζόταν ,γιατί το πίσω μέρος ακουμπά στον τοίχο ,αλλά σας το δείχνω για να δείτε ότι δεν είναι τέλειο .


Το αποτέλεσμα ,εμένα μου αρέσει!Αντί για φωτογραφία δική μας ,εβαλα ένα πουλάκι-το χρυσό μου δεν είναι πολύ γλυκούλι;- που ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού μας.


Και στον τοίχο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου