Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ανακύκλωση και άλλων κουτιών και μαξιλαράκια για καρφίτσες...

 Θέλω πόσες μέρες να κάνω αυτή την ανάρτηση και δε βρίσκω χρόνο. Τελικά έκατσα απόψε,δεν άντεξα,  γιατί ήθελα  να σας δείξω κάποια πραγματάκια που φτιάχνω εδώ και 4 μέρες ,χαμός στο σαλόνι ,με έπιανε κατά διαστήματα βήχας από τις αναθυμιάσεις των χρωμάτων  και κυρίως του λούστρου ,ελπίζω να είναι παροδικό και να μη μου αφήσει κάτι μόνιμο στο λαιμό! 

Λοιπόν τυχαία έπεσα σε αυτό το βίντεο από το you tube

και μου έδωσε τέτοια ώθηση ,αν και δεν κατάλαβα γρι από όσα έλεγε η κυρία !!!
Ούτε ακολούθησα όσα έδειχνε ,απλά με  ό,τι είχα  προσπάθησα να αποδώσω αυτό που έβλεπα.
Πήρα  2 κουτάκια από ρολόγια  κρατημένα από πόσους αιώνες και τα μετέτρεψα !Σε τι; Θα δείτε σε λίγο!
Κόλλησα πάνω στο καπάκι των κουτιών διάφορα είδη ραπτικής, μικρά ψαλιδάκια, κουμπιά, παραμάνες κ.ά. και έβαψα με ακριλικά τις επιφάνειες - και έπειτα ,αφού στέγνωσαν ,με ένα κομμάτι από σφουγγάρι περνούσα ταμποναριστά  το χρώμα πάνω στις επιφάνειες, δίνοντας την όψη του παλιού. Τέλος πέρασα με λούστρο για να σταθεροποιηθούν τα χρώματα.
Δεν ξέρω αν τα κατάφερα να μοιάζουν με όψη παλαιού ,όπως  της κυρίας ,αλλά εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα και χάρηκα που τα κουτιά μου αξιοποιήθηκαν και δεν τα πέταξα, αν και το σκεφτόμουν .

 Να δειτε, εδώ το ένα κουτί είναι βαμμένο με το σκούρο χρώμα :



 Και μετά με το ανοιχτό χρώμα του, ανάποδα το φωτογράφησα,αλλά δεν πειράζει,εεε;

Το εσωτερικό του:

Και το άλλο κουτάκι:


 Μετά πήρα 2 καπάκια από μπουκάλι νερού και ελαιολάδου ,άνοιξα στο καθένα από μια τρύπα στο κέντρο και πέρασα ένα λαστιχάκι.
Μετά έφτιαξα δυο μαξιλαράκια από υαλοβάμβακα και τα τύλιξα  με υφασμα ,δημιουργώντας δύο στρόγγυλα σφουγγαράκια και με θερμόκολλα τα κόλλησα στα καπάκια .Από πάνω κολλησα επίσης στο ένα κομματάκι από υφασμα με πούλιες ,ενω γύρω από το καπάκι κόλλησα λίγη τρέσα  στο ένα και στο άλλο λίγη κορδέλα.
Δεν ξέρω πως λέγεται στη γλώσσα μοδιστρικής ,νομιζω πελότα για καρφίτσες.
Στο πρώτο διακρίνεται το λαστιχάκι ,μέσα από το οποίο περνάμε το δάκτυλό μας και το στερεώνουμε ,όταν εργαζόμαστε με τα ραπτικά μας.Την ιδέα την είχα δει παλιά σε ένα ξένο σάιτ, αλλά δε θυμάμαι που.Είχα χαρίσει σε μοδίστρα μάλιστα ένα και είχε πετάξει από τη χαρά της!!!Δεν περίμενα να της αρέσει τόσο πολύ!!!

 Τέλος ,σας δείχνω και το σοκολατένιο ρυζογαλάκι που έφτιαξα σήμερα και πήρα  πολύ καλές κριτικές !!!

 Η συνταγή του είναι  από το  http://www.chocosplash.gr  εδώ  .Τα αντιγράφω και εδώ για ευκολία:

Υλικά:
1,5 λίτρο φρέσκο γάλα
1 κούπα ρύζι γλασέ
½ κούπα ζάχαρη
1 βανίλια
1κουταλιά κορν φλάουερ
2 κουταλιές βούτυρο
200γρ κουβερτούρα
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Πλένουμε το ρύζι και το βάζουμε να βράσει με μια κούπα νερό.
Μόλις απορροφήσει όλο το νερό προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το κορν φλάουερ και τη βανίλια και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συχνά.
Όταν βράσει το ρύζι και πήξει το μίγμα αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και το βούτυρο. Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ και τα αφήνουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο να κρυώσουν.


 Απλά εγώ το σέρβιρα με τριμμένη κουβερτούρα από πάνω και επίσης ένα μυστικό στο ρυζόγαλο είναι να βάζεις και λίγο αλατι όταν βράζει,του ταιριάζει πάρα πολύ!!!


Αυτά για σήμερα ,σύντομα θα δείξω και άλλα πραγματάκια που έφτιαξα ,αλλά δεν πρόλαβα να σας δείξω απόψε.
Ευχαριστώ πολύ  που με επισκέπτεστε  στο μπλογκόσπιτάκι μου ,μου δίνετε πολλή χαρά  με τα σχόλιά σας!!!
Να περάσετε όμορφα το τριήμερο!!!
Και σας εύχομαι καλή Σαρακοστή ,καλή νηστεία και καλό αγώνα!!!


57 σχόλια:

  1. τέλεια όλα!! Αλλά τα κουτιά με τα ραπτικά σου είναι φανταστικά!!!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΟΤΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΑΚΙ, ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου σ ' ευχαριστώ!!! Ο,τι μπόρεσα έκανα και πάντα με ό,τι υλικά είχα...Το ρυζόγαλο είναι καταπληκτικό ειδικά για τους λατρεις της σοκολάτας!!!

      Διαγραφή
  3. κοριτσι..υπεροχα τα κουτια..εχουν τοσο ομορφα χρωματα..και τα εκανες να δειχνουν παλια..τα λατρεψα..εεεεεε τι να πω για το ρυζογαλακι..ηταν το κερασακι στην τουρτα..καλο τριημερο..καλη Σαρακοστη..και καλο αγωνα οπως το ειπες..σε φιλω γλυκια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου να είσαι καλά!Αλήθεια μοιάζουν παλιά;Καλό τριήμερο και σε σένα και Καλη Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  4. τα κουτιά είναι απίθανα!!φανταστικά!!χίλια μπράβο!!δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο!είναι πρωτότυπα!!!και ευχαριστώ πάρα πολύ και για τη συνταγή..δεν έχω δοκιμάσει ποτέ σοκολατένιο ρυζόγαλο..για την ακρίβεια πρώτη φορά άκουσα πως το φτιάχνουν και σοκολατένιο χιχιιχ!!καλό τριήμερο!!πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου ,σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Το ρυζογαλο είναι τέλειο!!!Και εγώ πρώτη φορά το είδα στο ιντερνετ ψάχνοντας συνταγές με σοκολάτα,μια φίλη μου είναι σοκοφαν και ήθελα να της φτιάξω κάτι που θα της αρέσει!Και φυσικά της άρεσε αλλά και σε όλους μας!!!Φιλιά!Καλά να περάσεις το τριήμερο!

      Διαγραφή
  5. Σε βρίσκω σε κατάσταση δημιουργικού οίστρου. Τα κουτάκια μου άρεσαν πάρα πολύ. Φαντάζομαι ότι μπορούν να γίνουν και με άλλες θεματολογίες. Καλό τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα κουτάκια μου Κατερίνα μου!Ναι με έπιασε ο οίστρος ,αλλά εμένα όπως έρχεται γρήγορα και αναπάντεχα,έτσι και φεύγει...Χα χα!Ναι και εγώ σκέφτηκα να βάλω και άλλα πράγματα με άλλο θέμα,αλλά προς το παρόν ήθελα να ΄ξεφορτωθώ' τα μικρά ψαλιδάκια,κουμπάκια κ.ά. και να φτιάξω τα κουτάκια για τα ραπτικά που τα είχα σκόρπια τόσο καιρό!Φιλιά!Καλό τριήμερο!

      Διαγραφή
    2. Φαντάσου το με διάφορα είδη γραφείου.

      Διαγραφή
    3. Ναι ,έχω σκεφτεί και εγώ άλλες ιδέες ,αλλά προς το παρόν έφτιαξα παρόμοιο με το ίδιο θέμα για να το δώσω δώρο σε μια φίλη για τα ραπτικά της!Ευχαριστώ για την ιδέα!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. περιττό να σου πω πως το τζίντζερ γατάκι στα αριστερά της σελίδας σου πάνω πάνω μου έχει κλέψει την καρδιά χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου είναι γλυκούτσικο δε λέω ,γι΄αυτό και το έβαλα,αλλά δε συγκρίνεται με τα δικά σου που είναι τα ολοζώντανα και ειδικά τον Μπέμπη!!!

      Διαγραφή
    2. ο μπέμπης σου στέλνει μια γατοαγκαλίτσα γι αυτό που είπες!!!!!!! <3<3

      Διαγραφή
    3. Να είναι καλά ο Μπεμπάκος σου και να τον χαίρεσαι!Φιλάκια!Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΩΙΔΕΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΔΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ.ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα κουτάκια μου!Να είσαι καλά!Καλη Σαρακοστή!Να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σου!

      Διαγραφή
  8. Πρωτότυπα τα κουτια ραπτικών !!μπραβο για την ιδέα!!πρωτη φορά βλεπω κατι τετοιο και μαρεσει!!καταπληκτικά όλα!!καλη σαρακοστή φίλη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντέμι μου σ' ευχαριστώ! Οπως είπα και παραπάνω ό,τι μπόρεσα έκανα και με ό,τι είχα!Καλή Σαρακοστή και σε σένα!Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Μαρίτα μου ,όλα πανέμορφα τα έφτιαξες!!!μπράβο γλυκιά μου! φιλάκια και καλή σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανή μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Καλή Σαρακοστή και σε σένα !Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  10. Τα κουτάκια σου είναι πολύ όμορφα. Πολύ καλύτερα από του βίντεο. Οσο για το ρυζογαλάκι θα το δοκιμάσω μια και τρελαίνομαι για σοκολάτα!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις Μάνια μου είναι μιαμ μιαμ μούρλια!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα κουτάκιαμου!Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  11. Μαρίτα μου, καλά και μου έγραψες σχόλιο.... ΔΕΝ βλέπω τις αναρτήσεις σου!!! Δεν ξέρω, μ' έχει κουράσει πολύ ο blogger, δεν ξέρω πώς να τον "παλέψω"!
    Τα κουτάκια ραπτικής φανταστικά!!!! Πάρα πολύ όμορφα και τα χρώματά τους.... μπράβο σου, ΝΑΙ, πελότα λέγεται το "εργαλείον", κι' αυτή πολύ ωραία και πρακτική.
    Με ρωτάς αν κύρτωσε το φύλλο πηλού όταν στέγνωσε.... ναι, αλλά ελάχιστα. Μήπως το πιο χοντρό φύλλο κυρτώνει περισσότερο; Δεν έχω ιδέα, οι πρώτες μου προσπάθειες είναι αυτές!!!
    Η "ειδικός" στον πηλό είναι η Νάσια!!!!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλια μου σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και για τα καλά σου λόγια!!!Συμφωνω ότι η Νάσια γνωρίζει καλά τον πηλό καθως και η Μισιρλου,θα τις ρωτήσω κάποια στιγμή...Εχω όμως την εντύπωση από τις λίγες απόπειρές μου στον αυτοξεραινόμενο πηλό ότι όταν είναι λεπτό το φύλλο κυρτώνει.Φιλιά πολλά και σε σένα!

      Διαγραφή
  12. Ποικιλία σήμερα στην ανάρτηση σου. Και γλυκάκι και δημιουργίες και βιντεάκι. Υπέροχα έγιναν τα κουτιά.Λες και είναι πραγματικά παλιά. Καλή Σαρακοστή να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωσώ μου ευχαριστώ πάρα πολύ που πέρασες από το σπιτάκι μου ,τιμή μου,αλλά και για το σχόλιό σου!!!Και σε σένα Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  13. Πολύ όμορφες οι πελότες σου, Μαρίτα, μπράβο. Κι αυτή η ιδέα με το δαχτυλίδι/πελότα, φανταστική. Θα μπορούσα άνετα να τη δω στο χέρι μου. Μήπως να το δοκιμάσω; Έχω πρόβλημα μ' αυτό, διότι αλλού έχω τη ραπτομηχανή μου, κι αλλού κόβω το ύφασμα, οπότε χρειάζεται να πηγαινοέρχονται οι καρφίτσες συνέχεια από δωμάτιο σε δωμάτιο, όταν ράβω. Καταλαβαίνεις ότι τα δρομολόγια γίνονται διπλά, γιατί μονίμως ξεχνάω τις καρφίτσες πίσω.
    Όσο για το ρυζόγαλο, αυτό μ' αρέσει σε όλες του τις εκδοχές (κατσαρόλας, φούρνου, με γάλα καρύδας...), αλλά με σοκολάτα, περιέργως, δεν το έχω δοκιμάσει. Στα προσεχώς, λοιπόν.
    Καλώς σε βρήκα κι από δω (και, λογικά, θα τα πούμε από κοντά και στη συνάντηση)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλό μήνα Πελαγία μου!Να τα δοκιμάσεις και τα 2 και την πελότα και το ρυζογαλάκι!Την πελότα μπορείς να την κάνεις με μεγαλύτερο καπάκι και λαστιχο για να μπαίνει στον καρπό σου,οπότε θα μπαίνουν και περισσότερες καρφίτσες!Πιστεύω θα σε βολέψει!Στη συνάντηση δε θα'ρθω δυστυχώς,γιατί μένω Κρητη :-(( Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  14. καλησπερα χαρηκα για αυτην την αναρτηση που σε βρηκα αν θες να μας βοηθησεις βαλε στο σπιτακι σου αυτην την αναρτηση ειναι προσφορες για να μας μαθουν πιο πολλοι και να εκμεταλευτουνε τα προιοντα
    http://love-love2love.blogspot.com/2012/02/3-agrigategr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aργησα λίγο να καταλάβω περι τινος πρόκειται,συγνώμη.Το ανέβασα σήμερα!Καλή επιτυχία!Φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Μαρίτα μου, τί υπέροχα πράγματα έφτιαξες !! Τα κουτιά μου άρεσαν πολύ, κάπου είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και το είχα κι εγώ στον νού μου να το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Οι δέ πελότες σου, πολύ πρακτικές και όμορφες. ΄Οσο για το ριζόγαλο,μιάμ-μιάμ, πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει με σοκολάτα, καιρός να το ξαναφτιάξω !! Καλή Σαρακοστή σου εύχομαι και Καλό Μήνα !!!! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Καλό μηνα και καλή Σαρακοστη Μαριάννα μου!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα πραγματάκια μου!Θα χαρώ να δοκιμάσεις να κανεις κουτάκι με αυτόν τον τρόπο και να μας το παρουσιάσεις κάποια στιγμή!Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  16. καλό μήνα!
    Τι υπέροχη η ιδέα της ανακύκλωσης!
    Έγιναν εντυπωσιακά!
    Και οι πελότες είναι πάντα τόσο χρηστικές!
    Όσο για το σοκορυζόγαλο...σοκόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε καλά...είναι τρομερή ιδέα!!!Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο.Μπράβο που δοκίμασες αυτήν την κατασκευή, το αποτέλεσμα σε δικαίωσε!Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  18. ¨ολα τέλεια!! Τα κουτιά απίστευτα!!!!! Μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στον μωβ διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Lindas e harmoniosas... amei as caixas.
    Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil.
    ♥ •˚。
    °° 。♥。
    ●/ ♥•˚。˚
    /❤
    / \ 。˚。♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαgia da Ines I don't understand all the things you said ...Sorry..Anyway thank you so much for your visit and your beautiful comment!!!Have a nice week you too!!!Kisses from Greece!!!!

      Διαγραφή
  21. Μαριτα μου τι υπεροχη ιδιεα!Εγινε πιο ομορφο απο αυτο που ειδαμε στο βιντεο!Αχ και μου ανοιξες την ορεξη με το ρυζογαλο!!!Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλημερααα!!!! Τι ομορφα δαχτυλιδια-πελοτες!!!
    Θελω απο καιρο να φτιαξω κι εγω!
    και τα κουτακια...καμια σχεση!!! Τελεια η ανακυκλωση τους!
    Ευχαριστω για την συνταγη... καιρο τωρα σκεφτομαι να την φτιαξω και ολο το αναβαλω! μμμμ,και με σοκολατα,ε? σλουρπ! ;οp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερααα!!! Τι υπεροχες οι πελοτες-δαχτυλιδια! Νομιζω οτι κοντοζυγωνει η ωρα να φτιαξω κι εγω,που το κλωθω και το ραβω εδω και μηνες....
    Τα κουτακια σου....απιθανα!
    Η ανακυκλωση σε ολο της το μεγαλειο!!!
    ΟΣο για το ριζογαλο...αφου δεν λεω να κατσω να το φτιαξω, ειπες να μας κερασεις εσυ! μμμμ, κι αυτη η σοκολατα!σλουρπ!!!
    Vailie (vailie-in-escapeland.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΣΟΥ.......ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε σένα Φωτολαμπίδα μου!Χαιρομαι που σου άρεσαν!

      Διαγραφή
  25. Μμμμμ σοκολατένιο ρυζόγαλο εεεε?? Φαίνεται νοστιμότατο! Αλλά και τα κουτιά πολύ όμορφα! Καλή συνέχεια, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. υπεροχες δημιοργιες Tag Tag περασε απο το σπιτακι μου πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. υπεροχες δημιουργιες Tag Tag σε περιμενει στο σπιτακι μου πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ!!!!!!!
    ΟΙ ΠΕΛΟΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!
    ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ; ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ;
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΡΙΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω!Να το δοκιμάσεις Εφη μου το ρυζόγαλο!Είναι θεσπέσιο!Φιλιά!

      Διαγραφή
  29. μπραβο!!!!!!!!!!
    Εγιναν υπεροχα τα κουτακια σου!!!
    Μας βαζεις ιδεες!!!!!
    Και το ριζογαλο τελειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι ευχαριστώ!!!!Χαίρομαι να σας βάζω ιδέες και έτσι όλες μεταξύ μας να εμπνεόμαστε ,η μία από την άλλη!Σε φιλώ!

      Διαγραφή