Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μemo board ή πίνακα ανακοινώσεων

Σήμερα θα σας πω για το memo board ή πίνακα ανακοινώσεων που υποσχέθηκα από χτες.
Είχα βρει πριν πολύυυυυ καιρό κυριολεκτικά στα σκουπίδια(απ'έξω από τον κάδο ,μην φοβάστε )μια επιφάνεια ξύλου από τραπέζι,δυστυχώς δεν πρόλαβα τα πόδια του τραπεζιού, γιατί μετά από μισή ωρα που επέστρεψα για να πάρω τη βάση -τα πόδια κάποιος τα είχε πάρει.Το άφησα για μήνες να περιμένει το ξυλάκι και εχθές πήρα την απόφαση να το αξιοποιήσω.
Να πως ήταν:
Μη δίνετε σημασία στο γυαλόξυλο στο κέντρο του ,έκανα δοκιμές ,αν ταιριάζει με γυαλόξυλα γυρω-γύρω.
Εβαλα ένα πολύχρωμο ύφασμα κομμένο σε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις από το ξύλο πάνω  του και το κόλλησα με μπόλικη σιλικόνη από την πίσω πλευρά..Επειτα ,έκοψα μια κορδελα ανοιχτόχρωμη, για να κάνει και αντιθεση με το χρώμα από το ύφασμα που είναι λίγο πιο σκούρο, σε διάφορα μεγέθη μετρώντας πάνω στο ξύλο(χιαστί θα τις έβαζα τις κορδέλες) και τις κόλλησα και αυτές από την πίσω πλευρά.
Τέλος ,στα σημεία που ακουμπούσε η μία κορδελα πάνω στην άλλη έβαλα πινέζες και voila:

 Και ολοκληρωμένα με το γραφείο από παλέτες και  το χθεσινό κουτομπισκοτο-οργανωτή που σας έδειξα :





Αριστερά φαίνονται και τα καπάκια από τα μεταλλικά κουτιά που τα ανακύκλωσα και αυτά κολλώντας ανάμεσά τους στο κέντρο 1 ρολό από χαρτί κουζίνας τυλιγμένο με λίγο ύφασμα..Επίσης φαίνονται και στα βάζα τα άλατα μπάνιου που ετοίμασα για 1 φίλη,μόνο κορδέλες ήθελαν και ταμπελίτσες.Και δεξια είναι ένα μπουκάλι που περιμένει να γίνει κουκλο-κοσμηματοθήκη για μια φίλη.
Ελπίζω να σας άρεσαν !Καλό βράδυ σε όλους!
Φιλιάααα!
Υ.Γ. Ξερω πως οι φωτογραφίες από το κινητό τα αδικούν,συντομα θα βγάλω με τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή  και θα είναι πιο καλές.

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίος ο πίνακας ανακοινώσεων Μαρίτα! Και από ότι βλέπω έφτιαξες ένα σωρό ωραίες κατασκευές! Όταν αρχίζεις να τραβάς με ψηφιακή τις φωτογραφίες σου θα δείχνουν ακομα πιο ωραίες, σίγουρα αδικούνται από το κινητό. Αναμένουμε και την κοσμηματοθήκη από μπουκάλι! Φιλάκια! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μarie σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!Η κοσμηματοθήκη από μπουκάλι βρίσκεται 4 αναρτήσεις πιο πίσω με οδηγίες ,αυτή που έχω σε αυτή την ανάρτηση είναι για 1 φίλη που ετοιμάζω,απλά δεν ξέρω πως να βάλω τις ετικέτες στο πλάι δεξιά του μπλογκ για να της βρίσκει κανείς.Αν ξέρεις και μπορείς να βοηθήσεις,θα σου είμαι ευγνώμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΙΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΜΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!
    ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!
    ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    pxristodoulou@ath.forthnet.gr
    ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!
    ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυχαριστώ πολύ τώρα μόλις έστειλα τις φωτογραφίες στο μέιλ σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή